Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Om Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824793524
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 796
  • Utgitt:
  • 14. november 1995
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 174x246x41 mm.
  • Vekt:
  • 1497 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded

Covers information on indigenous fermented foods of the world, classifying fermentation according to type. This book provides data on the antiquity and role of fermented foods in human life, fermentations involving an alkaline reaction, tempe and meat substitutes, amazake and kombucha, and more.

Brukervurderinger av Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Indigenous Fermented Foods, Revised and Expanded finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.