Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Microwave Technology for Food Application

Om Handbook of Microwave Technology for Food Application

"Integrates principles of electromagnetics, dielectrics, heat and moisture transfer, packaging, solid mechanics, fluid flow, food chemistry, and microbiology to provide a comprehensive overview of microwave processing in a single accessible source."

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824704902
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 536
  • Utgitt:
  • 27. april 2001
  • Dimensjoner:
  • 161x237x32 mm.
  • Vekt:
  • 938 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Handbook of Microwave Technology for Food Application

"Integrates principles of electromagnetics, dielectrics, heat and moisture transfer, packaging, solid mechanics, fluid flow, food chemistry, and microbiology to provide a comprehensive overview of microwave processing in a single accessible source."

Brukervurderinger av Handbook of Microwave Technology for Food Application



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Microwave Technology for Food Application finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.