Norges billigste bøker

Handbook of Nutritive Value of Processed Food

- Volume 1: Food for Human Use

Om Handbook of Nutritive Value of Processed Food

First published in 1982: This publication should be an invaluable tool to food technologists, dieticians, and nutritionalists, as well as to livestock producers and persons engaged in production, processing, and formulation of animal feeds.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367259198
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 680
  • Utgitt:
  • 27. februar 2021
  • Dimensjoner:
  • 175x255x0 mm.
  • Vekt:
  • 1260 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. mai 2025

Beskrivelse av Handbook of Nutritive Value of Processed Food

First published in 1982: This publication should be an invaluable tool to food technologists, dieticians, and nutritionalists, as well as to livestock producers and persons engaged in production, processing, and formulation of animal feeds.

Brukervurderinger av Handbook of Nutritive Value of Processed Food



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Nutritive Value of Processed Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.