Norges billigste bøker

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

- Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food Safety

Om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774630341
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 290
  • Utgitt:
  • 25. november 2021
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 671 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Brukervurderinger av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.