Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

- Volume 4: Design and Development of Specific Foods, Packaging Systems, and Food Safety

Om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774630341
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 290
  • Utgitt:
  • 25. november 2021
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 671 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Presents new research on health food formulation, advanced packaging systems, and toxicological studies for food safety.

Brukervurderinger av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.