Norges billigste bøker

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

- Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assurance

Om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Discusses various emerging techniques for food preservation, formulation, and nondestructive quality evaluation techniques. Each chapter covers major aspects pertaining to principles, design, and applications of various food processing methods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774630358
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 350
  • Utgitt:
  • 25. november 2021
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 757 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Discusses various emerging techniques for food preservation, formulation, and nondestructive quality evaluation techniques. Each chapter covers major aspects pertaining to principles, design, and applications of various food processing methods.

Brukervurderinger av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.