Norges billigste bøker

Handbook of Vegetable Science and Technology

- Production, Compostion, Storage, and Processing

Om Handbook of Vegetable Science and Technology

"Furnishes exhaustive, single-source coverage of the production and postharvest technology of more than 70 major and minor vegetables grown in tropical, subtropical, and temperate regions throughout the world. Provides comparative data for each vegetable presented. "

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367400569
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 744
  • Utgitt:
  • 10. oktober 2019
  • Dimensjoner:
  • 246x174x48 mm.
  • Vekt:
  • 1324 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Handbook of Vegetable Science and Technology

"Furnishes exhaustive, single-source coverage of the production and postharvest technology of more than 70 major and minor vegetables grown in tropical, subtropical, and temperate regions throughout the world. Provides comparative data for each vegetable presented. "

Brukervurderinger av Handbook of Vegetable Science and Technology



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Vegetable Science and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.