Utvidet returrett til 31. januar 2024

Heat Transfer In Food Cooling Applications

Om Heat Transfer In Food Cooling Applications

An analysis of food cooling applications which reflects new techniques, models, correlations and applications and provides tools and charts. It includes a range of worked-out examples extracted from practical applications.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781560325802
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 416
  • Utgitt:
  • 1. august 1997
  • Dimensjoner:
  • 238x159x33 mm.
  • Vekt:
  • 746 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse av Heat Transfer In Food Cooling Applications

An analysis of food cooling applications which reflects new techniques, models, correlations and applications and provides tools and charts. It includes a range of worked-out examples extracted from practical applications.

Brukervurderinger av Heat Transfer In Food Cooling Applications



Finn lignende bøker
Boken Heat Transfer In Food Cooling Applications finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.