Utvidet returrett til 31. januar 2025

Himalayan Fermented Foods

- Microbiology, Nutrition, and Ethnic Values

Om Himalayan Fermented Foods

Catalogs the wide array of extensively studied fermented items found in the Himalayas, including fermented fish and vegetables. This book isolates, characterizes, and identifies each probiotic microorganism based on modern phenotypic and genotypic characteristics.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781420093247
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 316
  • Utgitt:
  • 17. august 2009
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 589 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Himalayan Fermented Foods

Catalogs the wide array of extensively studied fermented items found in the Himalayas, including fermented fish and vegetables. This book isolates, characterizes, and identifies each probiotic microorganism based on modern phenotypic and genotypic characteristics.

Brukervurderinger av Himalayan Fermented Foods



Finn lignende bøker
Boken Himalayan Fermented Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.