Utvidet returrett til 31. januar 2025

Home Charcuterie

- Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

Om Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780754833253
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 16. mars 2020
  • Dimensjoner:
  • 262x216x30 mm.
  • Vekt:
  • 1248 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Brukervurderinger av Home Charcuterie



Finn lignende bøker
Boken Home Charcuterie finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.