Utvidet returrett til 31. januar 2025

Hydrocolloids in Food Processing

Om Hydrocolloids in Food Processing

In Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product. Numerous actual product formulations are packed into each chapter and the processing procedures to make these formulations are clearly described.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813820767
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 360
  • Utgitt:
  • 28. oktober 2010
  • Dimensjoner:
  • 158x236x23 mm.
  • Vekt:
  • 717 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Hydrocolloids in Food Processing

In Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product. Numerous actual product formulations are packed into each chapter and the processing procedures to make these formulations are clearly described.

Brukervurderinger av Hydrocolloids in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Hydrocolloids in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.