Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461460954
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 462
  • Utgitt:
  • 16. januar 2013
  • Utgave:
  • 72013
  • Dimensjoner:
  • 242x165x30 mm.
  • Vekt:
  • 906 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Brukervurderinger av Ice Cream



Finn lignende bøker
Boken Ice Cream finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.