Utvidet returrett til 31. januar 2025

Improving Poultry Meat Quality

Om Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781801461030
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 414
  • Utgitt:
  • 6. desember 2022
  • Dimensjoner:
  • 236x160x29 mm.
  • Vekt:
  • 754 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Improving Poultry Meat Quality

This collection summarises recent research on genetic and environmental factors affecting the development of quality traits in poultry meat and their implications for breeding, husbandry and postharvest processing.

Brukervurderinger av Improving Poultry Meat Quality



Finn lignende bøker
Boken Improving Poultry Meat Quality finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.