Utvidet returrett til 31. januar 2025

In die Topfe geschaut

- Biochemische und kulturgeschichtliche Studien zum fruheisenzeitlichen Essen und Trinken

del av BEFIM-serien

Om In die Topfe geschaut

The combination of scientific organic residue analyses and archaeological context studies allow for entirely new insights into the functions and meanings of Mediterranean imported pottery and local Early Iron Age pottery north of the Alps, both of which are then set into a wider context by museological and cultural-historical papers.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789088907708
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 330
  • Utgitt:
  • 24. september 2019
  • Dimensjoner:
  • 286x217x18 mm.
  • Vekt:
  • 1362 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av In die Topfe geschaut

The combination of scientific organic residue analyses and archaeological context studies allow for entirely new insights into the functions and meanings of Mediterranean imported pottery and local Early Iron Age pottery north of the Alps, both of which are then set into a wider context by museological and cultural-historical papers.

Brukervurderinger av In die Topfe geschaut



Finn lignende bøker
Boken In die Topfe geschaut finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.