Norges billigste bøker

Ingredients in Meat Products

- Properties, Functionality and Applications

Om Ingredients in Meat Products

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their advantages and disadvantages.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781441924360
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 419
  • Utgitt:
  • 29. oktober 2010
  • Utgave:
  • 2009
  • Dimensjoner:
  • 155x235x22 mm.
  • Vekt:
  • 658 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Ingredients in Meat Products

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their advantages and disadvantages.

Brukervurderinger av Ingredients in Meat Products



Finn lignende bøker
Boken Ingredients in Meat Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.