Utvidet returrett til 31. januar 2025

Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing

- From Fundamental to Industrial Applications

Om Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing

The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461486688
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 183
  • Utgitt:
  • 24. oktober 2013
  • Utgave:
  • 2014
  • Dimensjoner:
  • 155x235x18 mm.
  • Vekt:
  • 4624 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing

The use of Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in food processing operations is relatively new when compared with other conventional or innovative technologies.

Brukervurderinger av Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.