Utvidet returrett til 31. januar 2025

Introduction to Culinary Arts Management

Om Introduction to Culinary Arts Management

With each chapter and recipe you complete in Introduction to Culinary Arts Management: Safety, Recipes and Certification and the included Workbook, you will make delicious food and practice safe food handling measures until they become second nature.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781630576226
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 324
  • Utgitt:
  • 14. juli 2023
  • Dimensjoner:
  • 285x216x31 mm.
  • Vekt:
  • 1644 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Introduction to Culinary Arts Management

With each chapter and recipe you complete in Introduction to Culinary Arts Management: Safety, Recipes and Certification and the included Workbook, you will make delicious food and practice safe food handling measures until they become second nature.

Brukervurderinger av Introduction to Culinary Arts Management



Finn lignende bøker
Boken Introduction to Culinary Arts Management finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.