Norges billigste bøker

Introduction to Food Biotechnology

Om Introduction to Food Biotechnology

Describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Suitable for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, this book provides explanations of various technically difficult aspects of biotechnology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849311529
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 312
  • Utgitt:
  • 29. april 2002
  • Dimensjoner:
  • 156x234x19 mm.
  • Vekt:
  • 564 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Introduction to Food Biotechnology

Describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Suitable for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, this book provides explanations of various technically difficult aspects of biotechnology.

Brukervurderinger av Introduction to Food Biotechnology



Finn lignende bøker
Boken Introduction to Food Biotechnology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.