Norges billigste bøker
Om Introduction to Food Engineering

Using carefully selected examples, this title demonstrates the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. It facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780123985309
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 900
  • Utgitt:
  • 12 september 2013
  • Utgave:
  • 5
  • Dimensjoner:
  • 191x241x37 mm.
  • Vekt:
  • 1868 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 11 mai 2024

Beskrivelse av Introduction to Food Engineering

Using carefully selected examples, this title demonstrates the relationship of engineering to the chemistry, microbiology, nutrition and processing of foods in a uniquely practical blend. It facilitates comprehensive learning that has proven valuable beyond the classroom as a lifetime professional reference.

Brukervurderinger av Introduction to Food Engineering



Finn lignende bøker
Boken Introduction to Food Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.