Norges billigste bøker

Introductory Food Chemistry

Om Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780801450754
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 656
  • Utgitt:
  • 2. juli 2013
  • Dimensjoner:
  • 213x258x59 mm.
  • Vekt:
  • 2906 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 31. januar 2025

Beskrivelse av Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Brukervurderinger av Introductory Food Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Introductory Food Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.