Utvidet returrett til 31. januar 2025

Koji Alchemy

- Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Om Koji Alchemy

Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781603588683
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 4. juni 2020
  • Dimensjoner:
  • 235x186x36 mm.
  • Vekt:
  • 664 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Koji Alchemy

Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.

Brukervurderinger av Koji Alchemy



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.