Norges billigste bøker

Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

Om Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Vis mer
  • Språk:
  • Fransk
  • ISBN:
  • 9782012567931
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 326
  • Utgitt:
  • 1 juni 2012
  • Dimensjoner:
  • 235x157x23 mm.
  • Vekt:
  • 476 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 23 oktober 2024

Beskrivelse av Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Brukervurderinger av Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)



Finn lignende bøker
Boken Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651) finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.