Utvidet returrett til 31. januar 2025

Legumes

- Nutritional Quality, Processing and Potential Health Benefits

Om Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788011617
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 367
  • Utgitt:
  • 3. januar 2019
  • Dimensjoner:
  • 161x241x27 mm.
  • Vekt:
  • 700 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Brukervurderinger av Legumes



Finn lignende bøker
Boken Legumes finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.