Utvidet returrett til 31. januar 2025

Lehrbuch der Lebensmittelwissenschaften – Chemie, Technologie, Mikrobiologie

Lehrbuch der Lebensmittelwissenschaften – Chemie, Technologie, Mikrobiologieav A Schieber
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783527351336
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 700
  • Utgitt:
  • 25. februar 2026
  • Dimensjoner:
  • 216x276x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: Kan forhåndsbestilles
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  • Boken er tilgjengelig for forhåndsbestilling 3 måneder før publiseringsdatoen

Brukervurderinger av Lehrbuch der Lebensmittelwissenschaften – Chemie, Technologie, Mikrobiologie



Finn lignende bøker
Boken Lehrbuch der Lebensmittelwissenschaften – Chemie, Technologie, Mikrobiologie finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.