Norges billigste bøker

Low-Fat Meats

- Design Strategies and Human Implications

Om Low-Fat Meats

Reviews the various methods used in efforts to reduce fat in meat. The text outlines breeding and feeding techniques, but the emphasis is on emerging technologies including meat processing and partitioning agents. It also details the health, social, ethical, and economic implications.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780123132604
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 330
  • Utgitt:
  • 12 desember 1994
  • Dimensjoner:
  • 152x229x23 mm.
  • Vekt:
  • 660 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28 mai 2024

Beskrivelse av Low-Fat Meats

Reviews the various methods used in efforts to reduce fat in meat. The text outlines breeding and feeding techniques, but the emphasis is on emerging technologies including meat processing and partitioning agents. It also details the health, social, ethical, and economic implications.

Brukervurderinger av Low-Fat Meats



Finn lignende bøker
Boken Low-Fat Meats finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.