Norges billigste bøker

Making Sense of Food & Wine

- Concepts for Combinations

Om Making Sense of Food & Wine

Globalisation has presented us with diverse culinary products and influences and finding our bearings in this maze of choice can be complex and intimidating. Here is a book that covers an extraordinarily broad range of options, from what to drink with a slice of bread with ham or cheese, or curry, to a multi-course gourmet meal.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781908337283
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 11. oktober 2015
  • Dimensjoner:
  • 196x258x23 mm.
  • Vekt:
  • 990 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Beskrivelse av Making Sense of Food & Wine

Globalisation has presented us with diverse culinary products and influences and finding our bearings in this maze of choice can be complex and intimidating. Here is a book that covers an extraordinarily broad range of options, from what to drink with a slice of bread with ham or cheese, or curry, to a multi-course gourmet meal.

Brukervurderinger av Making Sense of Food & Wine



Finn lignende bøker
Boken Making Sense of Food & Wine finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.