Utvidet returrett til 31. januar 2024

Managing Hospitality Facilities

Om Managing Hospitality Facilities

Discusses the concept of hospitality. The covers management of the food and beverage department, laundry management, planning and design, safety, technological advances, customer satisfaction, sustainability, and training.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774073162
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 290
  • Utgitt:
  • 1. november 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse av Managing Hospitality Facilities

Discusses the concept of hospitality. The covers management of the food and beverage department, laundry management, planning and design, safety, technological advances, customer satisfaction, sustainability, and training.

Brukervurderinger av Managing Hospitality Facilities



Finn lignende bøker
Boken Managing Hospitality Facilities finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.