Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mapping the Tasteland

- Explorations in Food and Wine in Argentinean and European Culture

Om Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783039113453
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 226
  • Utgitt:
  • 12. desember 2013
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 150x227x16 mm.
  • Vekt:
  • 382 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Brukervurderinger av Mapping the Tasteland



Finn lignende bøker
Boken Mapping the Tasteland finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.