Utvidet returrett til 31. januar 2024

Mastering Basic Cheesemaking

- The Fun and Fundamentals of Making Cheese at Home

Om Mastering Basic Cheesemaking

A complete, hands-on beginner's guide to the magic and satisfaction of making your own cheese

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780865718180
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 192
  • Utgitt:
  • 1. april 2016
  • Dimensjoner:
  • 254x203x12 mm.
  • Vekt:
  • 456 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. november 2024

Beskrivelse av Mastering Basic Cheesemaking

A complete, hands-on beginner's guide to the magic and satisfaction of making your own cheese

Brukervurderinger av Mastering Basic Cheesemaking



Finn lignende bøker
Boken Mastering Basic Cheesemaking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.