Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Om Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241953396
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 784
  • Utgitt:
  • 3. mars 2011
  • Dimensjoner:
  • 229x152x19 mm.
  • Vekt:
  • 1252 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 23. november 2024

Beskrivelse av Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.

Brukervurderinger av Mastering the Art of French Cooking, Vol.1



Finn lignende bøker
Boken Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.