Utvidet returrett til 31. januar 2024

Mastering the Basics: Pasta

Om Mastering the Basics: Pasta

A useful guide for both the inexperienced and skilled pasta maker- with helpful step-by-step instructions and photography, fresh pasta will become a part of everyday life.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781743364758
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 297
  • Utgitt:
  • 6. juni 2013
  • Dimensjoner:
  • 199x247x19 mm.
  • Vekt:
  • 764 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Mastering the Basics: Pasta

A useful guide for both the inexperienced and skilled pasta maker- with helpful step-by-step instructions and photography, fresh pasta will become a part of everyday life.

Brukervurderinger av Mastering the Basics: Pasta



Finn lignende bøker
Boken Mastering the Basics: Pasta finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.