Norges billigste bøker

Masters of American Cookery

- M. F. K. Fisher, James Beard, Craig Claiborne, Julia Child

Om Masters of American Cookery

Ever since American soldiers returned home after World War II with a passion for pate and escargots instead of pork and beans, our preferences have moved from cooked to raw, from canned to fresh, from bland to savory, from water to wine. This title includes more than two hundred recipes with chapters on appetizers, soups, salads, sauces, and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780803269200
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 426
  • Utgitt:
  • 1. januar 2006
  • Dimensjoner:
  • 152x227x26 mm.
  • Vekt:
  • 640 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Masters of American Cookery

Ever since American soldiers returned home after World War II with a passion for pate and escargots instead of pork and beans, our preferences have moved from cooked to raw, from canned to fresh, from bland to savory, from water to wine. This title includes more than two hundred recipes with chapters on appetizers, soups, salads, sauces, and more.

Brukervurderinger av Masters of American Cookery



Finn lignende bøker
Boken Masters of American Cookery finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.