Norges billigste bøker
Om Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering

Written by experts from all over the world, the book comprises the latest applications of mathematical and models in food engineering and fermentation. It provides the fundamentals on statistical methods to solve standard problems associated with food engineering and fermentation technology.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138347670
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 442
  • Utgitt:
  • 3. mars 2020
  • Dimensjoner:
  • 260x184x29 mm.
  • Vekt:
  • 1076 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Beskrivelse av Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering

Written by experts from all over the world, the book comprises the latest applications of mathematical and models in food engineering and fermentation. It provides the fundamentals on statistical methods to solve standard problems associated with food engineering and fermentation technology.

Brukervurderinger av Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering



Finn lignende bøker
Boken Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.