Norges billigste bøker

Meat Quality

- Genetic and Environmental Factors

Om Meat Quality

This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. This comprehensive book covers key topics such as animal welfare, nutrition, pre-slaughter handling, slaughter technology, breeding strategies, and the influence of common genetic factors on meat quality.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138894075
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 488
  • Utgitt:
  • 31. juli 2018
  • Dimensjoner:
  • 154x234x34 mm.
  • Vekt:
  • 718 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Meat Quality

This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. This comprehensive book covers key topics such as animal welfare, nutrition, pre-slaughter handling, slaughter technology, breeding strategies, and the influence of common genetic factors on meat quality.

Brukervurderinger av Meat Quality



Finn lignende bøker
Boken Meat Quality finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.