Norges billigste bøker

Meat Science

- An Introductory Text

Om Meat Science

The new edition has been updated to cover significant advances such as the process of conditioning, leading to the tenderisation of meat, and the new coverage of the use of molecular genetic techniques to try to select animals for improved meat quality.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781845935931
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 12. november 2009
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 189x246x16 mm.
  • Vekt:
  • 706 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Meat Science

The new edition has been updated to cover significant advances such as the process of conditioning, leading to the tenderisation of meat, and the new coverage of the use of molecular genetic techniques to try to select animals for improved meat quality.

Brukervurderinger av Meat Science



Finn lignende bøker
Boken Meat Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.