Utvidet returrett til 31. januar 2024

Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese

- Recipes for Fondues, Dips, Sauces, Sandwiches, Pasta, and More

Om Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese

Dozens of deliciously indulgent hot cheese dishes, tips on selecting the best cheeses for cooking, tasting notes, wine and beer pairings, producer recommendations, and more expert knowledge make Melt, Stretch, and Sizzle a must-have for cheese lovers.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780789339843
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 192
  • Utgitt:
  • 16. mars 2021
  • Dimensjoner:
  • 248x191x24 mm.
  • Vekt:
  • 914 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. november 2024

Beskrivelse av Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese

Dozens of deliciously indulgent hot cheese dishes, tips on selecting the best cheeses for cooking, tasting notes, wine and beer pairings, producer recommendations, and more expert knowledge make Melt, Stretch, and Sizzle a must-have for cheese lovers.

Brukervurderinger av Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese



Finn lignende bøker
Boken Melt, Stretch, and Sizzle: The Art of Cooking Cheese finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.