Utvidet returrett til 31. januar 2025

Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation

av K Hu
Om Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation

Membrane processing is a filtration technique in which particles are separated from liquids by being forced through a porous material, or membrane. Applied to dairy products, the separation techniques allow valuable compounds, found in milk, to be isolated for use as ingredients in food processing.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118590171
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 296
  • Utgitt:
  • 10. juli 2015
  • Dimensjoner:
  • 237x161x19 mm.
  • Vekt:
  • 504 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation

Membrane processing is a filtration technique in which particles are separated from liquids by being forced through a porous material, or membrane. Applied to dairy products, the separation techniques allow valuable compounds, found in milk, to be isolated for use as ingredients in food processing.

Brukervurderinger av Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation



Finn lignende bøker
Boken Membrane Processing for Dairy Ingredient Separation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.