Utvidet returrett til 31. januar 2025

Methods for the Mycological Examination of Food

Om Methods for the Mycological Examination of Food

The concept of a specialist workshop to address this problem was borne during conversations at the Gordon Research Conference on "Hicrobiological Safety of Foods" in Plymouth, New Hampshire, in July 1982.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781468484557
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 328
  • Utgitt:
  • 26. november 2012
  • Utgave:
  • 11986
  • Dimensjoner:
  • 178x254x18 mm.
  • Vekt:
  • 625 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11. desember 2024

Beskrivelse av Methods for the Mycological Examination of Food

The concept of a specialist workshop to address this problem was borne during conversations at the Gordon Research Conference on "Hicrobiological Safety of Foods" in Plymouth, New Hampshire, in July 1982.

Brukervurderinger av Methods for the Mycological Examination of Food



Finn lignende bøker
Boken Methods for the Mycological Examination of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.