Norges billigste bøker

Microbiology for Food and Health

- Technological Developments and Advances

Om Microbiology for Food and Health

This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774635049
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 332
  • Utgitt:
  • 13. desember 2021
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 562 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Microbiology for Food and Health

This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.

Brukervurderinger av Microbiology for Food and Health



Finn lignende bøker
Boken Microbiology for Food and Health finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.