Utvidet returrett til 31. januar 2025

Microbiology of Fermented Foods

Om Microbiology of Fermented Foods

When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461379904
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 852
  • Utgitt:
  • 17. oktober 2011
  • Utgave:
  • 21998
  • Dimensjoner:
  • 155x235x46 mm.
  • Vekt:
  • 1371 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Microbiology of Fermented Foods

When I undertook the production of the First Edition of this book it was my first foray into the world of book editing, and I had no idea of what I was undertaking!

Brukervurderinger av Microbiology of Fermented Foods



Finn lignende bøker
Boken Microbiology of Fermented Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.