Norges billigste bøker

Microbiology of Fruits and Vegetables

Om Microbiology of Fruits and Vegetables

Presents a view of the problem of produce contamination that examines both pre-harvest and post-harvest sources and practices. This book addresses a number of topical issues relating to the microbiological quality and safety of fresh and processed fruits and vegetables.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849322617
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 648
  • Utgitt:
  • 29. august 2005
  • Dimensjoner:
  • 155x240x43 mm.
  • Vekt:
  • 1380 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. oktober 2025

Beskrivelse av Microbiology of Fruits and Vegetables

Presents a view of the problem of produce contamination that examines both pre-harvest and post-harvest sources and practices. This book addresses a number of topical issues relating to the microbiological quality and safety of fresh and processed fruits and vegetables.

Brukervurderinger av Microbiology of Fruits and Vegetables



Finn lignende bøker
Boken Microbiology of Fruits and Vegetables finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.