Utvidet returrett til 31. januar 2025

Microorganisms in Foods 6

- Microbial Ecology of Food Commodities

Om Microorganisms in Foods 6

Covering 17 commodity areas, this work describes the initial microbial flora and the prevalence of pathogens, the microbiological consequences of processing, typical spoilage patterns, episodes implicating those commodities with food borne illness, and measures to control pathogens and limit spoilage. It also includes a comprehensive index.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780306486753
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 764
  • Utgitt:
  • 1. juli 2005
  • Utgave:
  • 22005
  • Dimensjoner:
  • 189x262x48 mm.
  • Vekt:
  • 1608 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Microorganisms in Foods 6

Covering 17 commodity areas, this work describes the initial microbial flora and the prevalence of pathogens, the microbiological consequences of processing, typical spoilage patterns, episodes implicating those commodities with food borne illness, and measures to control pathogens and limit spoilage. It also includes a comprehensive index.

Brukervurderinger av Microorganisms in Foods 6



Finn lignende bøker
Boken Microorganisms in Foods 6 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.