Norges billigste bøker

Microstructural Principles of Food Processing and Engineering

Om Microstructural Principles of Food Processing and Engineering

The book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212565
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 432
  • Utgitt:
  • 30. september 1999
  • Utgave:
  • 21999
  • Dimensjoner:
  • 178x254x24 mm.
  • Vekt:
  • 1160 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Microstructural Principles of Food Processing and Engineering

The book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering.

Brukervurderinger av Microstructural Principles of Food Processing and Engineering



Finn lignende bøker
Boken Microstructural Principles of Food Processing and Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.