Norges billigste bøker

Milk

- Beyond the Dairy - Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery, 1999

Om Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903018064
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 300
  • Utgitt:
  • 31. august 2000
  • Dimensjoner:
  • 171x245x21 mm.
  • Vekt:
  • 666 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. mars 2025

Beskrivelse av Milk

This is the seventeenth volume of the ongoing series of papers and submissions to the Oxford Symposium on Food & Cookery, the longest running food history conference in the world.

Brukervurderinger av Milk



Finn lignende bøker
Boken Milk finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.