Utvidet returrett til 31. januar 2025

Milk Composition, Production and Biotechnology

Om Milk Composition, Production and Biotechnology

This book provides an invaluable overview of the subject, suitable as a reference book for advanced students, researchers and advisers in dairy science as well as related disciplines such as grassland, nutritional and food sciences.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780851991610
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 592
  • Utgitt:
  • 1. april 1997
  • Dimensjoner:
  • 172x244x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Milk Composition, Production and Biotechnology

This book provides an invaluable overview of the subject, suitable as a reference book for advanced students, researchers and advisers in dairy science as well as related disciplines such as grassland, nutritional and food sciences.

Brukervurderinger av Milk Composition, Production and Biotechnology



Finn lignende bøker
Boken Milk Composition, Production and Biotechnology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.