Utvidet returrett til 31. januar 2025

Modern Food Microbiology

Om Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780387231808
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 790
  • Utgitt:
  • 10. februar 2005
  • Utgave:
  • 72004
  • Dimensjoner:
  • 187x263x52 mm.
  • Vekt:
  • 1668 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Modern Food Microbiology

With thirty revised and updated chapters the new edition of this classic text brings benefits to professors and students alike who will find new sections on many topics concerning modern food microbiology. It further covers food-borne pathogens, food regulations, fresh-cut produce, new food products, and risk assessment and analysis.

Brukervurderinger av Modern Food Microbiology



Finn lignende bøker
Boken Modern Food Microbiology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.