Utvidet returrett til 31. januar 2025

Modern Food Service Purchasing, International Edition

Om Modern Food Service Purchasing, International Edition

Covering the essential purchasing concepts, storeroom operations, and financial stewardship, this title addresses the needs of the executive chef. It presents the four fundamentals in foodservice purchasing: market and distribution systems, storeroom operations, cost controls and product information.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781111128371
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 864
  • Utgitt:
  • 3. mars 2010
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 217x277x28 mm.
  • Vekt:
  • 1724 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Modern Food Service Purchasing, International Edition

Covering the essential purchasing concepts, storeroom operations, and financial stewardship, this title addresses the needs of the executive chef. It presents the four fundamentals in foodservice purchasing: market and distribution systems, storeroom operations, cost controls and product information.

Brukervurderinger av Modern Food Service Purchasing, International Edition



Finn lignende bøker
Boken Modern Food Service Purchasing, International Edition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.