Norges billigste bøker

Modernization of Traditional Food Processes and Products

Om Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493979479
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 205
  • Utgitt:
  • 20. mars 2019
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Brukervurderinger av Modernization of Traditional Food Processes and Products



Finn lignende bøker
Boken Modernization of Traditional Food Processes and Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.