Utvidet returrett til 31. januar 2025

Modernization of Traditional Food Processes and Products

Om Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493979479
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 205
  • Utgitt:
  • 20. mars 2019
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 454 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Brukervurderinger av Modernization of Traditional Food Processes and Products



Finn lignende bøker
Boken Modernization of Traditional Food Processes and Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.