Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mycotoxins in Food and Beverages

- Innovations and Advances, Part II

Om Mycotoxins in Food and Beverages

The book reviews the latest literature and innovations on important aspects of mycotoxins, e.g. mycotoxin producing fungi and the related ecosystems, mycotoxin occurrence, toxicity, analysis and management. Quantitative estimations of impacts of climate change on mycotoxin occurrence have been made recently, using predictive modelling.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781032008370
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 262
  • Utgitt:
  • 3. juni 2021
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 660 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Mycotoxins in Food and Beverages

The book reviews the latest literature and innovations on important aspects of mycotoxins, e.g. mycotoxin producing fungi and the related ecosystems, mycotoxin occurrence, toxicity, analysis and management. Quantitative estimations of impacts of climate change on mycotoxin occurrence have been made recently, using predictive modelling.

Brukervurderinger av Mycotoxins in Food and Beverages



Finn lignende bøker
Boken Mycotoxins in Food and Beverages finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.