Utvidet returrett til 31. januar 2025

Nahrung nach Norm

- Regulierung von Nahrungsmittelqualitat in der Industrialisierung 1871--1914

Om Nahrung nach Norm

In 19th century Germany, industrialization drew public attention to food quality. This book examines the different strategies pursued in order to solve the problem of food adulteration. It not only focuses on the state's legislation, but also analyses numerous amending regulations at a non-government level.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783525370179
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 399
  • Utgitt:
  • 18. august 2010
  • Dimensjoner:
  • 160x237x0 mm.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Nahrung nach Norm

In 19th century Germany, industrialization drew public attention to food quality. This book examines the different strategies pursued in order to solve the problem of food adulteration. It not only focuses on the state's legislation, but also analyses numerous amending regulations at a non-government level.

Brukervurderinger av Nahrung nach Norm



Finn lignende bøker
Boken Nahrung nach Norm finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.