Norges billigste bøker

Nano-food Engineering

- Volume One

Om Nano-food Engineering

This extensive and singular work focuses on current applications of nanotechnology in food systems. The functionality and applicability of food-related nanotechnology is covered in depth, presenting a view on the food processing, packaging,storage and safety assessment of nanotechnology in the food industry.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030445515
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 389
  • Utgitt:
  • 7. august 2020
  • Utgave:
  • 12020
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 764 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Nano-food Engineering

This extensive and singular work focuses on current applications of nanotechnology in food systems. The functionality and applicability of food-related nanotechnology is covered in depth, presenting a view on the food processing, packaging,storage and safety assessment of nanotechnology in the food industry.

Brukervurderinger av Nano-food Engineering



Finn lignende bøker
Boken Nano-food Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.